Search

Over ons

Van Gils B.V. te Dinteloord is een middelgroot bedrijf wat als hoofdzaak gespecialiseerd is in het machinaal snoeien van alle soorten en vormen van heggen en beplantingsvakken , maar daarnaast ook meer activiteiten verricht op het gebied van machinaal groenonderhoud.

Op dit gebied zijn wij ruim 40 jaar actief , in de loop der jaren hebben wij ook al heel wat ervaring op gedaan. Dat uit zich dan ook in ons zeer moderne machinepark voorzien van de meest uiteenlopende werktuigen om elke heg,houtkant,beplantingsvak of windsingel machinaal te snoeien. 

Wij werken van particulier tot projectmatig. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd . Ons streven is om nu en in de toekomst een ideale partner te zijn voor onze opdrachtgevers en in te spelen op hun wensen en behoeften. Op onze site kunt u al onze activiteiten bekijken. Ook op facebook zijn wij te volgen “Van Gils B.V. machinaal snoeien van heggen “.

Mocht u na het bezichtigen van onze site nog vragen hebben , neem dan gerust contact met ons tevens komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs voor een vrijblijvend advies .
Copyright ©2019 Van Gils BV, Powered by Webagency.studio All Rights Reserved